Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Vi och vår syn

All förbättring innebär förändring. All förändring innebär inte alltid förbättring.  En studie som Harward Business Review redovisade 2005 säger att 37% av avsedda resultat inte uppnås.  

Vår syn är att alla i en organisation kan ses som ett system. Alla som ingår i systemet påverkar slutresultatet av ett förändringsprojekt. Alltifrån styrelse, VD, ledningsgrupp, förändringsteam och medarbetare. 

Vill du skapa framgångsrika förändringsprojekt gäller det att alla förstår varför vi gör förändringen, vad målet är och hur vi tar oss dit.  

För att lyckas som förändringsledare behöver du kunna: leda dig själv, leda andra, skapa engagemang och motivation, vara en duktig kommunikatör, kunna planera och genomföra ett projekt, hantera konflikter mm. Det gäller att ha många strängar på sin lyra!

Detta synsätt styr hur vi lägger upp våra olika kurser. Några grundläggande spår är Kommunikation, Ledarskap och projektledarens Verktygslåda. 

Peter Björnholm,

Min passion är att skapa rätt förutsättningar för de som gör jobbet i processen. Där det finns människor finns det också processer. Bra eller dåliga spelar ingen roll, de finns! Vad kan vi göra bättre här tänker jag! Hittills har jag jobbat i rollerna som Verksamhetsutvecklare, VD, Projektledare och Produktionschef inom områdena tillverkande industri och IT. Mina specialområden är Projektledning, ledarskap och förbättringsarbete. En av mina absoluta styrkor är min förmåga att se och agera snabbt på de moment som stör din process.  

Min grundsyn formas av min övertygelse om att ledarens främsta uppgift är att undanröja hinder för sina medarbetare i processen. När det händer blir det KUL på jobbet och då skapas det bra tankar hos människorna som bidrar till ännu bättre resultat.

Göran Persson, 

Jag brinner för att hjälpa människor och företag utvecklas mot sin fulla potential. Hela mitt yrkesliv har jag jobbat i ledande befattningar inom olika områden: officer, förbundskapten, utbildnings- och utvecklingsansvarig, mentor och coach. Mina specialområden är kommunikation, ledarskap och teamutveckling. En av mina absoluta styrkor är min pedagogiska förmåga att göra saker så enkelt som möjligt.

Min grundsyn utgår från ett citat som brukar hänvisas till Michelangelo:
”I saw an angel in the marble and carved until I set him free”

Jag är helt övertygad om att alla människor har fantastiska resurser. Det gäller bara att ge dem förutsättningar och stöd för att locka fram dem. Lyckas jag som ledare med det kommer vi att skapa underverk. 

Kontakta oss / Information

 Göran Persson    |    Telefon: 070-5786184     |    E-post: » goran@framfor.nu
Peter Björnholm   |    Telefon: 070-3473599     |    E-post: » peter@framfor.nu

© Framtidens Förändringsledare i Sverige AB  |   » Personuppgiftspolicy  |   » Allmänna villkor  |     » Om cookies   |    » Sitemap